Trabzon İl Başkanlığı

Deva Partisi Trabzon'dan Samsun Çıkarması Deva Partisi Trabzon'dan Samsun Çıkarması

12 Ara 2022

DEVA Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek il yöneticileri ve ilçe başkanları ile Samsun'da düzenlenen Seçim İşleri Eğitim ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

DEVA Partisi Genel Merkezinin Samsun’da düzenlediği Karadeniz Bölgesi Seçim İşleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısına Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, ilçe başkanları ve il yöneticilerinin de içinde bulunduğu bir heyet ile katılım gösterdi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Seçim ve sandık güvenliği hakkında teşkilatlara bilgi verilen toplantıda 6'lı masanın dışında Deva partisinin sandık güvenliğini sağlama konusunda hazır olması için çalışmaların sürdüğünü belirten Kubilay Çiçek ''Çok değerli ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimizle bugün Samsun'da partimizin hazırladığı Seçim İşleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısına katılım gösterdik oldukça bilgilendirici bir toplantı oldu. Bu toplantılarla amacımız il, ilçe ve mahalle teşkilatlarımız ile birlikte sandık güvenliği hususunda gerekli önlemleri almak ve vatandaşın namusu olan sandıklara sahip çıkmaktır'' dedi.

HALKIMIZ SABRETSİN GÜZEL GÜNLER YAKINDA

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ''Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız Av. İdris Şahin’in önderlik ettiği, toplantı ile Türkiye’nin yeniden inşasına bir tuğla daha ekledik. İnşallah önümüzdeki dönem yapılacak seçim ile ülkemiz ve şehrimiz adına yeni, temiz bir sayfa açarak yeniden güven ve istikrar ortamını inşa edeceğiz. Bunun için tüm DEVA kadroları hazır. İnanın zor değil biz buna inandık 'Demokrasi ve Atılım Partisi Türkiye’ye DEVA olacak' halkımız sabretsin güzel günler çok yakında.''

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KUBILAY ÇIÇEK
  • #İDRIS ŞAHIN

SONRAKİ HABER

Kubilay Çiçek ''Deva İktidarında Basın Rahat Bir Nefes Alacak''

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

12 Ara 2022