Trabzon İl Başkanlığı

Haliloğlu ''Vakfıkebir'e Deva Olmaya Hazırız'' Haliloğlu ''Vakfıkebir'e Deva Olmaya Hazırız''

02 Haz 2021

Deva Partisi Vakfıkebir kurucu ilçe başkanı Av. Oğuzhan Haliloğlu Vakfıkebir'de startı verdi.

Demokrasi ve Atılım partisi Kurucu İlçe Başkanlığı çok önemli bir görev.Bizde bu göreve layık olabilmek için genç,güçlü ve dinamik bir yönetim hazırladık.Vakfıkebir'i mizi en iyi şekilde temsil edecek bu yönetim ile ilçemizin en ucra köşelerine kadar dokunacağız.

HEDİFİMİZ GELECEK NESİLLERE YAKIŞIR BİR VAKFIKEBİR

Av. Oğuzhan Haliloğlu ''İlçemizin bir çok sorunu var.Bunların başında barınma,turizm,sahil şeridimiz gibi bir çok başlık gelmekte.Bizim amacımız Vakfıkebirimizi geliştirecek,gelecek nesillere bırakacağımız güzel bir miras sağlamak.Tabiki öncelikle yönetimizle esnafımızı,halkımızı,stklarımızı gezerek bu sorunları ilgili politika başkan yardımcılarımızla belirleyip üzerinde projeler geliştirip siz değerli hemşehirlilerimize sunacağız.Bizim amacımız ve hedefimiz Vakfıkebir olacak.Bunun için yapıcı olacağız gerekirse her kapıyı çalacağız.'' dedi.

EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ

Haliloğlu ''Vakfıkebir gerçekten çok önemli bir ilçemiz. Vakfıkebir'in sosyal dokusu da çok önemli. Biz biliyoruz ki Vakfıkebir'li ülkesinde ve bölgesinde ki sorunları görüyor.Bu sorunlara kayıtsızda kalmayacaktır.Sorunlar bu kadar büyükken bu sorunlara çözüm konusunda da hazırlıklı olan DEVA Partisine kucak açacak ve destek olacaktır.Biz bu inançla yola çıktık.Arkamıza çok güvendiğimiz ekibimizi ve halkımızı aldınmı çözemeyeceğimiz bir problem kalmayacaktır.'' dedi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI TRABZON
  • #DEVA PARTISI
  • #DEVA PARTISI VAKFIKEBIR

SONRAKİ HABER

Deva Trabzon Kahvaltıda Buluştu

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

02 Haz 2021