Trabzon İl Başkanlığı

Kubilay Çiçek, başkanlıktan istifa etti milletvekili adaylığını açıkladı Kubilay Çiçek, başkanlıktan istifa etti milletvekili adaylığını açıkladı

15 Mar 2023

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek görevinden ayrılarak milletvekili adayı olacağını duyurdu.

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek milletvekilli adaylığını açıkladı.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Çiçek şu ifadeleri kullandı;

“Değerli basın mensupları kıymetli gönüllüler ve tüm vatandaşlarımızı selamlıyorum. Deva Partimizin Trabzon İl başkanlığını yürüyerek devam ettim ben be arkadaşlarım çok güzel işler yaptık. İktidarımızda yapacaklarımızı anlatarak sizlere bir nebze olsun ümit olduk. 2 buçuk yıllık bu süreçte birlikte yürüdüğüm il başkanları, ilçe başkanları ve gönüllülere teşekkürlerimi sunuyorum. YSK tarafından seçim takviminin ilan edilmesi ile partimiz için aday adaylığı sürecinin başladığını duyurmak isterim. Vekil aday adayı olmak isteyen herkesi il binamıza bekliyorum. 17 Aralık gününden by yana sürdürdüğüm il başkanlığı görevimden milletvekilliği aday adaylığı sürecim için istifa etmiş bulunmaktayım. Bu seçimler hepimiz için hayırlara vesile olacak.”

“Hem bir siyasetçi hem de genç bir kardeşiniz olarak söylemek isterim. süreç içerisinde sık sık görüşeceğiz. Sorunları bildiğimiz kadar çözümler üretmeye çalıştık. Trabzon halkının desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. “

“Rüştümüzü ispatladık”

“Trabzon gibi zor bir şehirde genç olmamıza rağmen rüştümüzü ispatladığımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle vekil adaylığımı açıkladım. Genç arkadaşlarımızdan çok destek aldık seçilirsem inşallah vekilliğimizle Trabzon’u temsil edeceğiz. Biz bu işi yaparız.”

“Biz kendimizi Ankara’ya yakın hissediyoruz”

İki gün önce il başkanlarıyla istişare ettik, genel merkezle istişare ettik. Parlamentoda en fazla vekil sayılısı çıkarmak için projeler var. Gün itibariyle netleşmiş bir durum söz konusu değil ama 10 güne netleşir. Diğer partilerin bu konu hakkında teemmülleri oturmuş. Deva Partisi için düşündüğümüz adaylıktan sonra boş kalan koltuklar için 2 aylık bir atama yapılacak. Dolayısıyla atama yapılan kişi süreci yönetecek. seçimden sonraki süreçte kongreler olacak koltuk için adaylıklar olacaktır. Seçim sonuçlarını bir görelim biz kendimizi Ankara’ya yakın hissediyoruz.

“Kırsalda da çalışacağız”

“Millet ittifakını oluşturan diğer partilerin il başkanları ile istişare içindeyiz. Sandıklara sahip çıkılması konusunda çalışacağız. Kırsal kesimde olan sandıklara da seçim kampanyalarında da önem vereceğiz.”

"Kemal Kılıçdaroğlu 21 inde Trabzon’a geliyor. Programın detayları belli değil biz o yüzden program yaptırmadık biz CHP il başkanı ile istişare içinde olacağız program netleşince ona göre hareket edeceğiz. Ali Babacan’ı şehrimizde ağırlamak isteriz ama bu konu hakkında bir netlik yok."

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KUBILAY ÇIÇEK

SONRAKİ HABER

Deva Partisi Trabzon'dan Ankara çıkarması

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

15 Mar 2023