Trabzon İl Başkanlığı

Kubilay Çiçek "Bu seçim, parti, liste, aday seçimi değildir" Kubilay Çiçek "Bu seçim, parti, liste, aday seçimi değildir"

11 Nis 2023

DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Kubilay Çiçek, milletvekili aday listelerine ilişkin konuştu.

Kubilay Çiçek yapmış olduğu açıklamalarda;

"Değerli hemşerilerim, kıymetli basın mensupları.

Değişimin neferi olmaya söz vererek çıktığımız bu yolda, pazar günü açıklanan listelerde partimizin adayının olmaması bizleri tabi ki üzmüştür fakat bu seçim, parti, liste, aday seçimi değildir.

Bu seçim, ihale baronlarıyla evine ekmek götürme mücadelesi veren babalar arasında olacaktır.

Bu seçim “Gelin hep birlikte basit önlemler alalım, porsiyonlarımızı küçültelim” diye tavsiye verenlerle acaba yarın çocuklarımın istediklerini pişirebilecek miyim derdinde olan anneler arasında olacak.

Bu seçim 3-5 devlet kurumundan maaş alan partililerle, Trabzon’un asgari ücretle iş bulmaya çalışan gençleri arasında olacak.

Bu seçim liyakat ile sadakat arasında olacak. Hak ile batıl arasında olacak.Bu seçim Ak çocuklar ile, Aç çocuklar arasında olacak.

Bu seçim, merhum Sinan Ateş’e rahmet bile dileyemeyenlerle, asil faillerinin yakalanması için çaba gösterenler arasında olacak.

Ve sonunda biz kazanacağız.

Trabzon halkına verdiğimiz sözü bir kez daha yineliyor, değişimin bir neferi olacağımızı tüm Trabzon kamuoyu ile bir kez daha paylaşmak istiyorum.

Saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KUBILAY ÇIÇEK
  • #BURAK ÇIMŞIT

SONRAKİ HABER

DEVA Partisi Trabzon'da yeni il başkanı Selçuk Keskin oldu

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

11 Nis 2023