Trabzon İl Başkanlığı

Kubilay Çiçek ''Seçim Startını Verdik'' Kubilay Çiçek ''Seçim Startını Verdik''

09 Mar 2023

DEVA Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek ;

Millet ittifakımızın son toplantısında alınan kararlar doğrultusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adayı olmasının ardından seçim startını Trabzon il teşkilatımız, ilçe başkanlarımız ve üyelerimize bilgilendirme yaparak verdik. Önümüzdeki süreçte belirleyeceğimiz yol haritamız ve kuracağımız ekipler hakkında istişarelerde bulunduğumuz toplantımızda önemli kararlar aldık. Vatandaşımızın önüne 5 yıllık bir paketle ile birlikte yıldızlar kadrosu bir ekiple çıkacağız.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için anayasa değişikliği yaptıktan sonra tekrar seçim istemiyoruz. Seçilen cumhurbaşkanı ve parlamento anayasa değişikliğinden sonra da görev süresini tamamlayacak. Bize verilen destek, 5 yıllık öngörülebilir bir sürecin, komple bir çözümün parçası olacak.

Bildiğiniz gibi DEVA Partisinin büyük Trabzon mitingi öncesi yoğun bir çalışma yapmıştık. Gerek vatandaşımız nezdinde, gerekse yerel basınımızın gündeminde uzun bir süre yer aldık. Vatandaşlarımız özellikle seçim süresindeki enerjimiz, neşemiz ve çalışma azmimizden çok memnundu. İlimizin her köşesinde ya bir stant, ya esnaf ziyareti yapan bir ekip, ya STK ziyaretinde arkadaşlarımız, yada caddelerde sloganlar eşliğinde yürüyen teşkilat mensuplarımızı veya şehir meydanlarında horon tepen mavi yeleklileri görüyordu. Biz DEVA Partisi Trabzon teşkilatı olarak miting dönemimizde vatandaşımızla birlikte seçimin bir ön provasını yapmıştık. Çıtayı çok yükseğe koyduğumuzun farkındayız ama hem şehirlilerimiz emin olsun daha iyisi için geliyoruz...

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KUBILAY ÇIÇEK
  • #MAVI YELEKLILER

SONRAKİ HABER

Partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Mar 2023