Trabzon İl Başkanlığı

Kubilay Çiçek “Vatandaş Söylem Değil ,Proje İstiyor" Kubilay Çiçek “Vatandaş Söylem Değil ,Proje İstiyor"

29 Eki 2021

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek yeni açıklanan “Yarına Atılım eylem planı” hakkında bilgi verdi

Kubilay Çiçek yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımız artık popülist siyasi söylemler değil, yarınlara dair proje ve fikirler duymak istiyor.” Dedi.

SİYASETE YENİ BİR SOLUK GETİRİYORUZ

Çiçek “Deva Partisi olarak siyasete yeni bir soluk getirmeye devam ediyoruz. Daha önce Türk siyaset tarihinde görülmemiş bir şekilde, iktidara geldiğimizde ilk 90 ve 360 günde neler yapacağımızı, geniş araştırmalar ve ortak akıl ile ve ayrıca popülizmden uzak bir şekilde vatandaşlarımıza açıklıyoruz. İktidar partisi ve ortağı kısır siyasi tartışmalar üzerinden gündemi meşgul edip, oy devşirme uğraşındayken, biz Deva Partisi kadroları olarak laf değil iş, siyasi söylem değil proje üretiyoruz. Bu bağlamda eylem planlarımızdan Tarım Eylem Planını, Afet Eylem Planını, Sosyal Politikalar Eylem Planını önceki tarihlerde açıklamıştık. 4. Eylem Planımız olan ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Yarınlara Atılım” eylem planımız da 27 Ekim’de açıklandı.

İktidar partisi üniversite öğrencilerini terörist diye yaftalarken biz, gençler lütfen başımıza icat çıkartın, başımıza yeni işler açın diyoruz. İktidar partisi sosyal medya mecralarını denetim altına almaya, hatta zaman zaman kapatmaya çalışırken biz kendi teknolojisini kendi markasıyla dünyaya ihrac eden bir ülke hayali kuruyoruz.

Biz Van’da EBA’ya ulaşamayan çocuğun, İzmir’de uluslararası tahsilat alamayan freelance çalışanın, Diyarbakır’da internete giremeyen gencin, Konya’da e-ihracat yapmak isteyen KOBİ’nin, Adana’da dijital tarım yapmak isteyen çiftçinin, Sinop’ta kripto parayla nasıl para kazanırım diyenlerinlerin dertlerine kulak veriyoruz.

Deva Partisi olarak, iktidar partisi ve ortağını, hamasetten, siyasi tartışmalarla ülke gündemini meşgul etmekten vazgeçip ülkemizin yarınlarına, gençlerine, teknolojik gelişmelere odaklanmaya davet ediyoruz. Kendileri bu konularda fikir üretemiyor veya liyakatli kardoları yoksa, buyursunlar biz çalışmasını yaptık ve ilan ettik, alsınlar uygulasınlar, memleketimiz fayda görsün. “ dedi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI TRABZON
  • #KUBILAY ÇIÇEK

SONRAKİ HABER

Deva Partisi Trabzon'da Esnaf İle Buluştu

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

29 Eki 2021