Trabzon İl Başkanlığı

Kubilay Çiçek ''Üreten Kadınlarımızın Destekçisi Olacağız'' Kubilay Çiçek ''Üreten Kadınlarımızın Destekçisi Olacağız''

30 Haz 2021

Deva Partisi Trabzon İl Başkanlığı Kadınla Başlar Derneği Kermesini Ziyaret Etti

Deva Partisi Trabzon İl Başkanımı Kubilay Çiçek, İl Kadın Politikaları Başkanı Hatice Kahraman Ekşi ve Halkla İlişkiler Başkanı Ersoy Öztürk ‘’Kadınla Başlar Derneği’’nin düzenlediği Yaz Panayırına Katıldı.

Novotel'de düzenlenen kermeste üreten kadınlarımızın sorunları dinlendi ve Deva Partisinin kadın politikaları anlatıldı.

Hatice Kahraman Ekşi; Kurulduğu günden bugüne çalışan, üreten, hayatın her alanında olan kadınların bir araya geldiği ve faaliyet gösterdiği Kadınla Başlar Derneğinin, Novotel'de düzenlediği kermese tüm Trabzonluları davet etti.

ÇİÇEK ‘DEVA Kadında‘ dedi

Deva Partisi Trabzon il Başkanı Kubilay Çiçek ''Bölgemizde kadının insan haklarını, toplumsal refahtaki etkisini ve kadının yeni dönemdeki kurucu rolünün farkındayız.Yeni bir siyasi kültürü, farklı bakış açıları kazanmış kesimler beraber inşa edebilir. Kadınların siyasete katkısı,artık yadsınamaz bir gerçek. Siyasetin, kadınların nezaket diline ihtiyacı var.Bugün siyasette kadının var olabilmesi için üretmesi ve ekonomik olarakta güçlü olması gerekmekte.Bizlerde Deva partisi olarak üreten kadınlarımızın her alanda destekçisi oluyoruz ve DEVA KADIN'DA diyoruz'' dedi

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA PARTISI
  • #DEVA KADIN POLITIKALARI
  • #DEVA KADINDA
  • #DEVA PARTISI TRABZON
  • #KUBILAY ÇIÇEK

SONRAKİ HABER

Sürmene'nin Devası Hazır

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

30 Haz 2021