Trabzon İl Başkanlığı

Oktar ve Kadıoğlu'ndan Trabzon'da Önemli Mesajlar Oktar ve Kadıoğlu'ndan Trabzon'da Önemli Mesajlar

31 Mar 2022

DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu Trabzon'da seçim ittifakı üzerinde önemli mesajlar verirken bir çok ziyaretde bulundu.

DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sedat Kadıoğlu Trabzon'da bazı kurum , STK ve basın ziyaretlerinin yanı sıra bir çok ilçede vatadaşlara ev ve esnaf ziyaretlerde bulunuldu.

Bu ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar şunları söyledi;

''Bizde 6 lideri genel Merkezimizde ağırladık. 5 saat süren bir toplantı vardı. Bundan önce 28 Şubat’ta “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” üzerine mutabakat metni imzalanmıştı. Birkaç noktada liderler anlaştı. İlki “Güçlendirilmiş Parlementer Sistem”e geçişin yol haritasının beraber çalışılması üzerine bir komisyon kuruldu. Bu komisyonun kurulması çok önemli. Her şeyi hazırlayalım, seçim kazanıldığında Türkiye’nin kaybedecek bir dakikası yok.'' dedi.

NE ACI Kİ SANDIĞI BİZ KORUMALIYIZ

İkincisi Seçim güvenliğine yönelik bir komisyon kurulması. Özellikle sandık güvenliği, bununla ilgili havuz oluşturulması. Bu işin 3 ayağı var. Biri teşkilat ayağı var, hukuki tarafı ve bilişim tarafı var. Bu üç konu başlığı altında her partinin seçim işlerinden sorumlu kişilerin bir araya gelerek bir yol haritası oluşturması kararı verildi. Üçüncü olarak birde siyasi mesaj vardı orda. Seçim yasası aslında biraz da bu masayı bozmak için yapıldı. Bu yasaya karşı çok net bir mesaj vardı. “Cumhur İttifak’ı bundan çok rahatsız. Burayı bölmek için elinden geleni yapıyor ama biz, demokrasi yolculuğumuzda bir arada kalmaya devam ediyoruz” dedi liderler.

“TRABZON İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜKSELİYOR”

Biz teşkilatlanmada birkaç kritere bakıyoruz. Teşkilatlanma sayımız, zamanımız, ilçelerimiz, kongrelerimiz, üye sayımız. Bu kriterlere baktığımızda Trabzon istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Aynı zamanda saha aktivitelerine bakıyoruz. Kapı ziyaretlerimiz, Pazar ziyaretlerimiz var onlara bakıyoruz.Bizlerinde katıldığı içinde Ortahisar,Akçabaat,Vakfıkebir,Beşikdüzü ve Çaykara'nın olduğu çok yoğun bir programa katıldık ve çok güzel etkiler aldık.

Dijital mecra özellikle çok önemli.Bu üç aşamada da Trabzon iyi bir performans gösteriyor.

Tabi ki yeterli değil. DEVA Partisi için de bunu söyleyebiliriz. Her gün bir öncekinden daha iyi oluyor ama yeterli değil. 90 dan golü atabilmeniz için tekrar tekrar çalışmanız gerekiyor. İyi stratejiniz olması lazım, rakibinizi iyi tanımanız lazım. Tamda biz öyleyiz yani.”

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #SEDAT KADIOĞLU
  • #KUBILAY ÇIÇEK
  • #SANEM OKTAR

SONRAKİ HABER

Kubilay Çiçek'den Zorluoğlu'na Bütçe Tepkisi

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

31 Mar 2022