Trabzon İl Başkanlığı

Çiçek ‘Seçimler Matematik ile kazanılmaz’ Çiçek ‘Seçimler Matematik ile kazanılmaz’

19 Mar 2022

Deva Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek meclise sunulan seçim kanunu teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kubilay Çiçek yaptığı açıklamada;

İktidar partisi ve ortağının uzun süredir üzerinde çalıştığı seçim kanunu teklifi meclise sunuldu.

İktidarı elinde bulunduran parti ve ortağının, uzunca bir süredir memleket adına proje üretmeyi ve ekonomik krizin giderilmesine yönelik çalışmaları bir kenara bırakıp, sadece ve sadece bir sonraki seçimleri nasıl kazanırızın hesabını yaptıklarını biliyorduk. Getirmeyi düşündükleri seçim sistemi ile, içinde bulundukları sancılı durumu da açık etmiş oldular. Yalnız, unuttukları bir şey var ki, seçimler matematik ile kazanılmaz, hele ki Devlet Bahçeli matematiği ile hiç kazanılmaz.

Getirecekleri bu sistemin Trabzon özelinde açıklaması, Cumhur ittifakının Trabzon’da 2 vekil almayı garantileme çabasından başka bir şey değildir. Bu çabalarının beyhude olduğunu seçim günü gelip çattığında görecekleri kesindir. Trabzonlu hem şehirlilerimiz seçim gününü iple çekmektedir.

İLK SEÇİMDE MÜSAİT BİR YERDE İNECEKLER

Kubilay Çiçek yapılacak değişimin vatandaşla inatlaşmaktan öteye gitmeyeceğini belirtirken şunları belirtti;

Siyaset tarihi, seçimi kaybedeceğini fark edip, seçim sistemini değiştirmeyi tek çare gören iktidarların hüsranları ile doludur. Bu sistem ile mevcut iktidar, kendi sonunu hazırlamıştır. Bu yasa, vatandaşımızla inatlaşmaktan başka bir şey değildir ve şüphesiz sonunda kazanan milletimiz olacaktır.

Hiçbir şey, zamanı gelmiş bir fikir kadar güçlü değildir. Deva Partisi, zamanı gelmiş, damlalarla başlayıp sele dönüşmüş bir fikir partisidir ve iktidarının önünde artık hiçbir baraj duramaz. İlk seçimde, iktidar partisi müsait bir yerde inecek ve Deva kadroları emaneti teslim alacaktır.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KUBILAY ÇIÇEK

SONRAKİ HABER

Oktar ve Kadıoğlu'ndan Trabzon'da Önemli Mesajlar

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

19 Mar 2022